Citronsnurrer med marcipan og vanilje er fantastisk version af en snurrer. De er både syrlige, søde og smager helt fantastisk! PRØV DEM!

Endnu en opskrift på snurrer fra mig og det bliver nok ikke den sidste. Jeg ELSKER snurrer.
Denne gang blev det på syrlige citronsnurrer med marcipan og vanilje – NØJ de blev gode. Snurrerne har en perfekt balance mellem det syrlige og søde og passer perfekt til sommeren.
Jeg elsker at bruge citron i desserter og kager, det giver simpelthen bare en skøn smag og syrlighed som spiller rigtig godt op imod det søde. Derfor tænkte jeg at det ville passe perfekt ind i en snurrer.
Udover citron så består fyldet også af marcipan og vanilje, muuums.

Som jeg tidligere nævnt har jeg efterhånden en del opskrifter på snurrer på bloggen. Så tøv ikke med at hoppe ind og kigge efter lidt inspiration. Der er både opskrifter i det salte og søde køkken. Du kan f.eks. finde en opskrift på hvidløgsnurrer med persille, pizzasnurrer med parmesan og hindbærsnurrer med marcipan.

TIP! Hvis du leder efter endnu mere inspiration til lækkert bagværk og andre madretter synes jeg du skal besøge Mummum. Det er to meget dygtige og søde piger som står bag og de har utrolig mange nemme, lækre og skønne opskrifter inde på deres side. Det er bare med at gå igang 🙂