Hindbærsnurrer med marcipan er en lækker og frisk måde at lave snurrer på. De har en perfekt balance mellem syrlighed og sødme. PRØV DEM!

Elsker du også snurrer? Det gør jeg. Jeg har derfor lavet endnu en opskrift på lækre hindbærsnurrer som du bare SKAL prøve.
De er forholdsvis nemme at lave (når du lige kender snurrer-teknikken) og så smager de helt fantastisk. De minder mig faktisk en smule om fastalavnsboller med hindbærfyld. Jeg er helt sikker på, at de ville være lækre med glasur på toppen. Mums!

Som i måske kan fornemme, har jeg efterhånden en del opskrifter på diverse snurrer på bloggen. Du kan f.eks. også prøve mine opskrifter på hvidløgssnurrer med persille, julesnurrer med varme krydderier, laksesnurrer med dild og flødeost eller pizzasnurrer.  Udover at du selvfølgelig skal prøve denne opskrift på hindbærsnurrer med marcipan.
Mon ikke der kommer flere til samlingen fremadrettet? Det har jeg i hvert fald planer om.

Husk at følge med hos mig på Instagram, det ville gøre mig rigtig glad. Her deler jeg endnu mere mad og lidt glimt fra mit liv. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘. Jeg lover at du bliver sulten og får lyst til at gå i køkkenet ved at følge mig.