Hindbærsnurrer med marcipan

Hindbærsnurrer med marcipan

Hindbærsnurrer med marcipan er en lækker og frisk måde at lave snurrer på. De har en perfekt balance mellem syrlighed og sødme. PRØV DEM!

Elsker du også snurrer? Det gør jeg. Jeg har derfor lavet endnu en opskrift på lækre hindbærsnurrer som du bare SKAL prøve.
De er forholdsvis nemme at lave (når du lige kender snurrer-teknikken) og så smager de helt fantastisk. De minder mig faktisk en smule om fastalavnsboller med hindbærfyld. Jeg er helt sikker på, at de ville være lækre med glasur på toppen. Mums!

Som i måske kan fornemme, har jeg efterhånden en del opskrifter på diverse snurrer på bloggen. Du kan f.eks. også prøve mine opskrifter på hvidløgssnurrer med persillejulesnurrer med varme krydderierlaksesnurrer med dild og flødeost eller pizzasnurrer.  Udover at du selvfølgelig skal prøve denne opskrift på hindbærsnurrer med marcipan.
Mon ikke der kommer flere til samlingen fremadrettet? Det har jeg i hvert fald planer om.

Husk at følge med hos mig på Instagram, det ville gøre mig rigtig glad. Her deler jeg endnu mere mad og lidt glimt fra mit liv. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘. Jeg lover at du bliver sulten og får lyst til at gå i køkkenet ved at følge mig.

Ingredienser

Dej
  • 4,5 dl hvedemel (Tilsæt mere hvis det er nødvendigt)
  • 25 g gær
  • 1,5 dl lunken vand
  • 25 g smør
  • 3 spsk. sukker
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 æg til pensling
Hindbærfyld
  • 100 g optøede hindbær (fra frost)
  • 1 spsk. vand
  • 40 g sukker
  • 85 g marcipan
  • 50 g smør

Fremgangsmåde

  1. Kom lunken vand i en mellemstor skål og opløs gæren deri. Kom derefter salt og sukker i.Tilsæt hvedemel lidt af gangen til dejen ikke klistrer til dine fingre. Ælt derefter smør ind i dejen. Dejen kan både æltes med hænderne og på røremaskine. Lad dejen hæve i 1-2 timer.
  2. Kom de optøede hindbær i en gryde med 1 spsk. vand. Lad det koge op og skru derefter ned. Lad det simre i 4-5 min. til det er tyknet en smule. Rør sukker i og sluk for varmen. Kom det over i en skål og lad det køle helt af inden det bruges.
  3. Kom smør i en seperat skål og riv marcipanen deri. Ælt det grundigt sammen. Når hindbær-massen er kølet helt ned blandes det i skålen med smør/marcipan. Herefter er fyldet klar til at blive brugt.
  4. Når dejen er hævet færdig, hældes den ud på et meldrysset bord. Rul den ud til et stort rektangel, som ca. er 30×50 cm. Smør herefter fyldet på hele overfladen. Fold herefter dejen ind til midten fra begge sider og rul igen dejen ud, så den måler ca. 30×40 cm. Brug evt. denne video som guide. Skær strimler af to cm og sno den godt. Sno så strimlen rundt om fingeren og fold enden ned under snurren. Brug evt. denne video som guide til alt ovenstående. Kom hindbærsnurrerne over på et stykke bagepapir og lad dem hæve i 30 min. Tænd ovnen på 180 grader.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 8 stk.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021