Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling
Mexicanske pandekager med kylling og grøntsager er en af mine go-to retter. Det er nemt at lave og smager hammer godt.
Som nogen måske ved, så ELSKER jeg mexicansk mad. Både i form af tacos, bowls og pandekager. Man bruger altså bare nogle af de lækreste råvarer i mexicansk mad, bl.a. avocado. Mmmh. Jeg har tidligere delt opskrifter på mexicanske lækkerier, og nu kommer der en mere.
I dag er opskriften på mexicanske pandekager med fyld af kylling, kidneybønner, peberfrugt, løg og krydderier. Jeg serverede dem med lidt forskelligt grønt, creme fraiche og salsa. Jeg synes personligt, at de fleste grøntsager passer til mexicansk mad, så vælg efter hvad du bedst kan lide.
Igen er det lavet med lækkert Frijsenborg Herregårdskylling fra De 5 Gaarde, som er en af mine faste samarbejdspartnere. Det jeg sætter mest pris på ved Frijsenborg Herregårdskylling, er at kyllingerne har god plads og god mulighed for at frisk luft. Udover det er kyllingen ikke pumpet med vand, som meget andet er.
Jeg håber i har lyst til at prøve opskriften!
Hvis du leder efter mere inspiration til mexicansk mad, så prøv også min opskrift på sund mexicansk bowl med grillet kylling, hjemmelavede tacos med pulled chicken og mexicansk kyllingeburger med guacamole.