Acai bowl med blåbær og jordbær er en sund og nærende smoothie bowl. Den smager fantastisk og giver energi til hele dagen.

I ved det nok, men jeg sværger til smoothie bowls. Derfor synes jeg, at det er på tide, at jeg deler en opskrift på endnu en. Denne gang faldt valget på en acai bowl, som er en virkelig lækker og sund en af slagsen.

Acai bowls, er lavet med acai pulver som kan købes i diverse helsekost butikker og lignende. Jeg har selv modtaget mit acai pulver, i gave fra Yana Cph, som i øvrigt har et super lækkert udvalg.
Acaibær er nogle SUPER sunde bær sprængfyldt med antioxidanter, vitaminer, fiber og mineraler. Yderligere har jeg tilføjet hørfrøolie i min bowl, da det er super godt for hud og hår. Alt i alt, er denne bowl virkelig god for dig.

Jeg har toppet bowlen med banan, kiwi, hindbær, chiafrø, hampefrø, kokos og granola. Men som i ved, kan man toppe sine smoothie bowls med hvad som helst. Jeg har erfaret, at peanutbutter også er rigtig godt i denne bowl.

Hvis du er vild med smoothie bowls, har jeg en del her på bloggen. Du kan finde opskrifter på smoothie bowl med banan og bær, grøn smoothie bowl med spinat og avocado og kakao smoothie bowl.

Jeg håber at du blev inspireret til, at afprøve en acai bowl med blåbær og jordbær, hjemme i dit eget køkken.